Laatste Nieuws

Neem ook een digitaal een kijkje in Huis van de stad Rijswijk

 

Hartstikke trots zij we er op dat de eerste fase van de renovatie van het multifunctionele Huis van de stad Rijswijk door Koninklijke Woudenberg B.V. en Homij is gerealiseerd. Nu Trias als eerste organisatie het Huis van de stad Rijswijk in gebruik heeft genomen merken we dat veel Rijswijkers nieuwsgierig zijn hoe het Huis van de stad er na twee jaar renoveren uitziet.
 

Vanwege werkzaamheden is het gebouw helaas op dit moment alleen nog open voor cursisten, ouders en relaties van Trias. In de video’s van aannemer Homij kun je toch alvast een kijkje binnen nemen(externe link).

Neem ook een digitaal een kijkje in Huis van de stad Rijswijk

Bouwfase 2

Bouwfase 2 van het Huis van de stad Rijswijk gaat bijna van start. Deze fase omvat het gebruiksklaar maken van de werkplekken van de gemeente Rijswijk, de Raadzaal/Theater en de publieksbalies met wachtruimte. De verwachting is dat bouwfase 2 medio mei 2023 wordt opgeleverd. Als alles volgens planning verloopt verhuist de gemeente Rijswijk in na de zomer van 2023 naar het Huis van de stad Rijswijk.

Open dag 11 juni

Op zaterdag 11 juni organiseert Trias een open dag. Op deze dag en zijn er ook speciale rondleidingen in het gebouw. Inschrijven voor de rondleidingen kan via deze link(externe link). Er zijn nog tijdsloten beschikbaar.
Terug
vrijdag 27 mei 2022 08:38:56 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob