Laatste Nieuws

Website Huis van de stad Rijswijk in de lucht

 

Vorige week was de feestelijke sleuteloverhandiging van Huis van de stad Rijswijk. Met dit moment werd na 2 jaar renoveren het gebouw als eerste door Trias, centrum van de kunsten in gebruik genomen.
 

Tegelijkertijd is er hard gewerkt aan een gloednieuwe website van het Huis van de stad Rijswijk(externe link). Hier vind je algemene informatie over het Huis van de stad Rijswijk en blijf je op de hoogte van de gezamenlijke activiteiten van Trias, centrum voor de Kunsten, de Bibliotheek aan de Vliet, Welzijn Rijswijk en de gemeente Rijswijk.

Website Huis van de stad Rijswijk in de lucht

Bouwfase 2

Veel bewoners hebben het al gezien. Met de oplevering van de 1e bouwfase is het Huis van de stad Rijswijk nog niet af. Afgelopen week is bouwfase 2 gestart, waarbij verdieping 1 t/m 3 onderhanden worden genomen. De verwachting is dat deze bouwfase in het voorjaar van 2023 wordt afgerond en de gemeente na de zomer in 2023 kan verhuizen.

Open dag 11 juni

Vanwege werkzaamheden is het gebouw op dit moment alleen nog open voor cursisten, ouders en relaties van Trias. Trias organiseert op zaterdag 11 juni vanaf 10:00 tot 15:00 uur een open dag. Op deze dag kun je meedoen met allerlei workshops en proeflessen en zijn er speciale rondleidingen in het gebouw. Inschrijven voor de rondleidingen op deze dag kan via https://stichting-trias.nl/agenda/openbare-rondleidingen
Terug
vrijdag 20 mei 2022 06:44:59 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob