Laatste Nieuws

Participatie Havenmeester en UrbanParks van start

 

Denkt u mee? Gezamenlijk participatietraject voor deelplannen De Havenmeester en UrbanParks in het Havenkwartier op 16 mei 2022.

Binnenkort gaat het participatietraject van de deelplannen De Havenmeester en UrbankParks binnen het Havenkwartier van start. Gezien de ligging van deze ontwikkellocaties, naast elkaar aan de Burgemeester Elsenlaan respectievelijk op nummer 325 en 329, wordt het participatietraject samen georganiseerd.

Participatie Havenmeester en UrbanParks van start

De Havenmeester is een samenwerking tussen ontwikkelaars Novaform en Downtown Developers en UrbankParks wordt ontwikkeld door VanWonen. Wilt u op 16 mei meedenken? Meld u zich uiterlijk 9 mei aan! We gaan graag met u in gesprek! Meer informatie over de projecten en de bijeenkomst vindt u hier.

Havenkwartier

De ontwikkelplannen voor de beide locaties aan de Burgemeester Elsenlaan maken onderdeel uit van het plan Havenkwartier, waarmee de gemeente Rijswijk de ambitie heeft om het voormalige bedrijventerrein Havenkwartier in een moderne, creatieve en aantrekkelijke nieuwe stadswijk te transformeren. Hier kan men straks wonen, werken en recreëren in een hippe omgeving met diverse voorzieningen.
Terug
vrijdag 29 april 2022 08:30:13 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob