Laatste Nieuws

Meld uw vrijwilliger(s) aan voor de Vrijwilligersprijzen 2021

 

Kent u een actieve en betrokken vrijwilliger die het volgens u verdient om extra gewaardeerd te worden voor zijn of haar inzet? Meld hem of haar dan aan voor één van de vrijwilligersprijzen, die in december 2021 worden uitgereikt.
 

Wethouder Johanna Besteman is blij met de inzet van alle vrijwilligers: “Het is fantastisch om te zien dat er zoveel inwoners vrijwilligerswerk doen. Ook in de corona-tijd stonden er weer veel vrijwilligers belangeloos klaar voor anderen. Daarom organiseren we ook dit jaar weer ‘Vrijwilliger van het jaar’. Dus kent u actieve en betrokken vrijwilligers? Meld ze aan!”

Meld uw vrijwilliger(s) aan voor de Vrijwilligersprijzen 2021

Er zijn vier categorieën waarbinnen u iemand kunt voordragen:

  1. Jongeren (tot 25 jaar)
  2. Individueel (vanaf 25 jaar)
  3. Groep (vanaf 3 personen)
  4. Beste actie (nieuwe acties die vrijwilligers van de buurt of wijk, groep of individueel hebbeen georganiseerd in de Corona-tijd)

Het maakt niet uit hoe lang iemand al vrijwilligerswerk doet, of voor hoeveel uur per week. Belangrijk is vooral dat het vrijwilligerswerk van betekenis is voor Rijswijk en/of de inwoners. De jury bepaalt begin september wie van de voorgedragen kandidaten genomineerd worden.
Terug
vrijdag 20 augustus 2021 08:19:18 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob