Laatste Nieuws

Oplevering sportcomplex De Altis

 

Vrijdag 16 april is het nieuwe sportcomplex De Altis opgeleverd. Het sportcomplex is door ontwikkelaar OLCO Holland Bouw overgedragen aan de gemeente Rijswijk. Hiermee beschikt Rijswijk nu officieel over het nieuwe multifunctionele sportcentrum. Dé plek waar Rijswijkers bewegen, sporten en ontmoeten.
                           

OLCO heeft voor de gemeente Rijswijk een circulair, multifunctioneel en toekomstbestendig sportcomplex ontwikkeld. Hier kunnen Rijswijkers elkaar ontmoeten en sport en bewegen beleven op een positieve manier. Dit wordt dé plek voor topsport en recreatieve sport, van indoor tot outdoor sporten. Een sportplaats, ‘the place to be’ om sport te kijken of zelf actief te bewegen, te volleyballen, hard te lopen of samen met vrienden af te spreken om te trainen. Een plek die in heel veel binnensteden ontbreekt en hier in Rijswijk, all-inclusive, wordt aangeboden.

Oplevering sportcomplex De Altis

et gebouw. Er staat nu een state of the art multifunctioneel sportcomplex waar iedereen de komende jaren met plezier optimaal zijn of haar sport kan beoefenen en waar Rijswijkers elkaar kunnen ontmoeten. Met recht een aanwinst voor Rijswijk. Binnenkort kan iedereen het met eigen ogen zien!

Medio mei wordt De Altis officieel geopend. Binnenkort volgt hierover meer informatie. 

Vrijdagmiddag 16 april werd het nieuwe Rijswijkse sportcomplex De Altis opgeleverd. Projectleider Peter Mantel van ontwikkelaar OLCO Holland Bouw overhandigde op symbolische wijze de sleutel van het complex aan Tim Koolstra, gemeentelijk projectleider. Hiermee beschikt Rijswijk nu over een fantastische ontmoetingsplek waar Rijswijkers binnenkort optimaal hun sport kunnen beoefenen.

Wethouder Sport Björn Lugthart (geheel rechts) en Mark Westra directeur van OLCO zijn getuigen van dit voor Rijswijk bijzondere moment. (Foto: Frank Jansen).
Terug
vrijdag 23 april 2021 06:12:52 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob