Laatste Nieuws

Gezocht: leden voor de Adviesraad Energietransitie

 

Wilt u meedenken en adviseren over hoe Rijswijk overschakelt naar een duurzame toekomst, met minder CO2-uitstoot en minder aardgas? Dan zoeken wij u voor de Adviesraad Energietransitie.
 

De Adviesraad Energietransitie denkt en werkt actief mee aan een toekomstbestendig en duurzaam Rijswijk. De Adviesraad geeft gevraagd en ongevraagd onafhankelijk advies aan het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad over onderwerpen die te maken hebben met de energietransitie.

De Adviesraad Energietransitie bestaat uit actieve en betrokken vrijwilligers. Op dit moment zoekt de raad meerdere leden.

Gezocht: leden voor de Adviesraad Energietransitie

Wat houdt de functie in?

Als lid van de Adviesraad Energietransitie

Wat verwachten wij van u?

Tijdsbesteding en vergoeding

Zitting in de Adviesraad Energietransitie kost u ongeveer 4 uur per maand. Vergaderingen vinden 6 keer per jaar in de avond  plaats. Daartegenover staat dat u inspirerende contacten opdoet, uw netwerk vergroot evenals uw kennis en expertise over de energietransitie en een duurzaam Rijswijk.

Reageren of meer weten?

Heeft u belangstelling? Stuur vóór 1 mei 2021 uw motivatie en cv per e-mail naar Matthijs Beke, projectleider Energietransitie van de gemeente Rijswijk: mbeke@rijswijk.nl(link stuurt een e-mail). Uw vragen kunt u eveneens mailen of telefonisch stellen aan Matthijs Beke, op werkdagen via telefoonnummer 06-13697739.
Terug
woensdag 14 april 2021 07:13:34 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob