Laatste Nieuws

Een afspraak maken is altijd gratis

 

Let op! Maak alléén een afspraak voor bijvoorbeeld het verlengen van uw rijbewijs of paspoort via de website van de gemeente of door te bellen naar 14070.


Er zijn verschillende websites actief, zoals Afspraakloket, die aanbieden om tegen betaling een afspraak in te plannen bij de gemeente. Via deze websites vult u uw persoonsgegevens in zoals uw burgerservicenummer en geboortedatum. Vervolgens vraagt de commerciële website toestemming om uw gegevens te gebruiken en kosten in rekening te brengen. Ze innen echter alleen het geld.

Een afspraak maken is altijd gratis

Maak uw afspraak via https://afspraak.rijswijk.nl

Zorg dat u rechtstreeks contact heeft met de gemeente via de website of bel 14070. Let erop bij het maken van een afspraak dat u dit niet doet via een commerciële partij die dit tegen betaling regelt. Wij werken niet samen met dit soort websites.Een afspraak maken is altijd gratis.

Neem contact op bij twijfel

Twijfelt u over een gemaakte afspraak? Of kent u een website die onterecht kosten in rekening brengt voor contact met de gemeente? Neem dan contact op met de gemeente. We maken melding van verdachte zaken bij ‘Autoriteit Consument & Markt(externe link)’.
Terug
vrijdag 11 september 2020 07:34:27 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob