Laatste Nieuws

Onderhoudswerkzaamheden Lange Kleiweg

 

De gemeente Rijswijk voert de komende weken onderhoudswerkzaamheden uit aan de Lange Kleiweg tussen de inrit van TNO en Lange Kleiweg 148. In september moet de weg hiervoor enkele nachten voor verkeer worden afgesloten.

Deze werkzaamheden bestaan uit twee verschillende onderdelen, namelijk het verlagen van de bermen en het vervangen van de toplaag van het asfalt op de rijbanen. Het verlagen van de bermen is noodzakelijk, omdat bij regen het water niet van de weg kan lopen. Dat kan op den duur leiden tot grote schade aan het fundament onder de weg en aan het asfalt.

Onderhoudswerkzaamheden Lange Kleiweg

Planning

De aannemer begint op maandag 24 augustus met het verlagen van de bermen. Deze werkzaamheden duren ongeveer twee weken. De aannemer werkt van 9.30 tot 16.00 uur. De Lange Kleiweg blijft gewoon open voor verkeer, automobilisten kunnen enige hinder ondervinden.

De onderhoudswerkzaamheden aan het asfalt beginnen in september en worden in twee nachten tussen 19:00 uur en 6:00 uur uitgevoerd. Het gaat om de nachten tussen woensdag 9 en vrijdag 11 september. Overdag is de Lange Kleiweg open voor het verkeer.

In de nacht van 9 op 10 september verwijdert de aannemer de toplaag van het asfalt en in de nacht van 10 op 11 september brengt hij de nieuwe toplaag aan met de nieuwe belijning. In beide nachten voert hij ook diverse straatwerkzaamheden uit.

Bereikbaarheid

De Lange Kleiweg is gedurende de nachten voor al het doorgaande verkeer gesloten. Omleidingsroutes zijn met borden aangegeven. De fietspaden blijven wel open.
Terug
vrijdag 21 augustus 2020 07:40:52 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob