Laatste Nieuws

Wat wordt de naam van het nieuwe sportcomplex?

 

Wordt het De Els, De Diamant, De Altis, Huis van de Sport of Samen Sporten? Stem tot 29 juni op uw favoriete naam.

De bouw van het nieuwe sportcomplex aan de Burgemeester Elsenlaan / Sir Winston Churchilllaan is in volle gang. De eerste contouren beginnen al zichtbaar te worden. Volgend jaar is het nieuwe gebouw gereed. Enige tijd geleden riepen wij u op om mee te denken over de toekomstige naam van het sportcomplex. Daar kwamen veel reacties op.

Wat wordt de naam van het nieuwe sportcomplex?

Alle inzendingen zijn beoordeeld door een jury, die een selectie heeft gemaakt van vijf namen. De geselecteerde namen zijn geworden:

Meer info over de inzenders en hun motivatie vindt u hier.

Stemmen

Eén van deze namen wordt straks de naam van het sportcomplex. U kunt tot 29 juni bepalen welke, door te stemmen op één van de namen(externe link). Daarna zal de winnende naam bekend worden gemaakt.

Veel reacties

Wethouder Sport Björn Lugthart: “Op onze vraag om mee te denken over de naam voor het sportcomplex kregen we enorm veel reacties. Daar zijn we heel blij mee en het geeft aan hoe het leeft. Ik hoor van veel mensen dat ze uitkijken naar het moment waarop het sportcomplex gereed is. Volgend jaar is het zo ver. Dan staat er een multifunctioneel sportcentrum, waar op hoogwaardig niveau kan worden gesport, waar Rijswijkers elkaar kunnen ontmoeten en waar we trots op kunnen zijn!”
Terug
donderdag 18 juni 2020 18:29:30 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob