Laatste Nieuws

Meer service door werken op afspraak

 

anaf 15 juni verbetert de gemeente haar service aan Rijswijkse inwoners. De Publieksbalies werken vanaf die datum volledig op afspraak. Inwoners worden zo sneller en beter geholpen wanneer zij een afspraak maken bij de gemeente.

Bezoekers van de Publieksbalies hoeven vanaf 15 juni niet meer in de rij te wachten. Om inwoners sneller en beter te kunnen helpen, werken de balies van de gemeente Rijswijk vanaf die datum volledig op afspraak. Rijswijkse inwoners kunnen van te voren een afspraak maken en daarbij zelf de gewenste datum aangeven en waarvoor ze langs willen komen. De gemeente zorgt er dan voor  dat de juiste medewerker klaar staat, zodat de aanvrager zo goed mogelijk geholpen wordt. Daarnaast draagt het werken op afspraak er aan bij dat de 1,5 meter maatregelen gehandhaafd kunnen blijven, zodat de veiligheid van bezoekers en medewerkers gewaarborgd blijft.

Meer service door werken op afspraak

Excellente dienstverlening

Wethouder Dienstverlening Björn Lugthart: “Als gemeente vinden we service aan de inwoners belangrijk. Wanneer je een bezoek brengt aan het stadhuis wil je vooral goed en snel geholpen worden en op een moment dat jou het beste uitkomt. Door op afspraak te werken hoeven bezoekers van de Publieksbalies niet meer te wachten en worden ze meteen door de juiste medewerker geholpen. Dat is wat wij noemen: excellente dienstverlening.”

Hoe maakt u een afspraak




Terug
vrijdag 12 juni 2020 09:05:46 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob