Laatste Nieuws

Slimmer chillen = Corona killen

 

Chillen, alleen of met je vrienden: hoe doe je dat in coronatijd? Deze vraag maakt onderdeel uit van de campagne ‘SLIMMER CHILLEN = CORONA KILLEN!’. Hierbij worden jongeren en studenten uitgedaagd om hier allerlei creatieve oplossingen voor te bedenken. Ook gemeente Rijswijk doet mee aan deze campagne.

Wethouder Jeugd Larissa Bentvelzen roept Rijswijkse jongeren op om ook hun #slimmerchillen moment te delen. “We moeten nu allemaal zoveel mogelijk thuis blijven. En mag je naar buiten, dan moet je minimaal op 1,5 meter afstand blijven van elkaar. Ik snap dat dit een enorme uitdaging is voor met name ook jongeren. 

Slimmer chillen = Corona killen

Dus deze campagne om tips en filmpjes met elkaar delen ondersteun ik van harte, ik heb al een paar leuke tips gezien op slimmerchillen.nl. Ik weet zeker dat jongeren in Rijswijk ook hele goede ideeën hebben. Ik ben benieuwd!”

Campagne ‘Slimmer chillen’

De campagne Slimmer chillen = Corona killen, die gevoerd wordt in elf veiligheidsregio’s, daagt jongeren en studenten uit om allerlei creatieve oplossingen te bedenken en op sociale media als TikTok en Instagram te delen via #slimmerchillen. Ook is het mogelijk om bijdragen op film, foto of in tekst te sturen naar info@slimmerchillen.nl(link stuurt een e-mail). Voor de beste drie inzendingen zijn er wekelijks cadeaubonnen van 50, 20 en 10 euro. Meer info vind je op www.slimmerchillen.nl
Terug
donderdag 21 mei 2020 11:55:50 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob