Laatste Nieuws

Rijswijkse Kinderrechtenambassadeurs: tips om slimmer te chillen

 

Chillen met je vrienden: hoe doe je dat in Coronatijd als je zoveel mogelijk thuis moet blijven? Of wel naar buiten mag, maar altijd op anderhalve meter afstand van elkaar moet blijven? In de krant Groot Rijswijk vertellen de Rijswijkse kinderrechtenambassadeurs over hoe zij de Coronatijd ervaren. Ook lees je meer over leuke online activiteiten in Rijswijk en tips om slimmer te chillen.

‘Slimmer chillen = Corona killen’ is een oproep aan jou om creatief na te denken over hoe je slimmer kunt chillen om Corona te killen, met of zonder vrienden, rekening houdend met alle beperkingen in Coronatijd. Met als belangrijkste boodschap: houd 1,5 meter afstand. Bijdragen zijn welkom op film, foto of in tekst. De leukste drie inzendingen worden wekelijks beloond met een waardecheque van 50, 20 of 10 euro.

Rijswijkse Kinderrechtenambassadeurs: tips om slimmer te chillen

Website en social media

De website www.slimmerchillen.nl(externe link) staat al boordevol leuke en handige informatie, interviews, challenges en filmpjes. Het is ook allemaal te volgen via Instagram, Tiktok en Twitter met de # slimmerchillen = coronakillen.

Samenwerking

‘Slimmer Chillen = Corona Killen’ is een gezamenlijke campagne van de Veiligheidsregio’s Hollands-Midden, Kennemerland, Fryslan, Rotterdam-Rijnmond, Haaglanden en Zuid-Holland Zuid.
Terug
vrijdag 15 mei 2020 07:25:45 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob