Laatste Nieuws

Actieplan luchtkwaliteit 2020 - 2024

 

De gemeente wil samen met andere overheden, organisaties, ondernemers en inwoners maatregelen nemen om de luchtkwaliteit in Rijswijk te verbeteren. Om de omgeving voor iedereen gezonder te maken, heeft de gemeente het Actieplan luchtkwaliteit 2020 – 2024 opgesteld.

Het is een uitzonderlijke tijd waarin mensen zich, vanwege de verspreiding van het coronavirus, zorgen maken over hun gezondheid, inkomen en baan. Corona beheerst nog steeds het dagelijks nieuws. Ook veel van onze medewerkers zijn dagelijks met de coronamaatregelen in de weer. Op de achtergrond gaat ons ‘gewone’ werk door. Daarom vragen we nu uw aandacht voor de maatregelen die we willen nemen om de lichtkwaliteit in Rijswijk te verbeteren.

Actieplan luchtkwaliteit 2020 - 2024

De gemeente wil samen met andere overheden, organisaties, ondernemers en inwoners maatregelen nemen om de luchtkwaliteit in Rijswijk te verbeteren. Uit berekeningen blijkt dat de lucht in Rijswijk erg vies is, alleen in Eindhoven is de luchtvervuiling nog erger. Om de omgeving voor iedereen gezonder te maken, heeft de gemeente het Actieplan luchtkwaliteit 2020 – 2024 opgesteld. Hierin staan maatregelen om het probleem aan te pakken.

Voordat wij dit plan gaan uitvoeren, willen we uw mening hierover weten. Wat vindt u van de voorgestelde maatregelen? Hebt u daar andere ideeën over of misschien aanvullingen? En hebt u ideeën over wat u en andere mensen in Rijswijk zelf kunnen bijdragen?

U doet ons een groot plezier door een vragenlijst in te vullen.(externe link) Zo komen we tot maatregelen waar veel mensen achter staan. U hebt tot 12 juni 2020 de tijd om de vragen te beantwoorden, daarna gaan we de antwoorden verwerken.

 Terug
vrijdag 1 mei 2020 09:47:25 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob