Laatste Nieuws

Informatie over het Coronavirus in Groot Rijswijk

 

De maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus hebben ook effect op de dienstverlening van de gemeente Rijswijk. Als gemeente doen we er alles aan om u zoveel mogelijk te helpen.

Meer informatie over de aangepaste dienstregeling van de gemeente Rijswijk vindt u deze week in Groot Rijswijk. U vindt hier ook meer informatie vinden over (financiële) hulp, zorg en ondersteuning voor inwoners, ondernemers en verenigingen.

Ook via de gemeentelijke website www.rijswijk.nl en social media houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Bovendien vindt u op de website van de gemeente Rijswijk een overzicht met veelgestelde vragen. We houden deze lijst actueel en vullen aan waar nodig.Voor ondernemers zijn de (landelijke) overheidsregelingen en andere relevante informatiepunten op een rij gezet op een aparte pagina: https://www.rijswijk.nl/ondernemers/corona

Informatie over het Coronavirus in Groot Rijswijk

Niet gevonden wat u zocht?

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden op onze website? Dan kunt u ons dagelijks bellen tussen 8.30 en 17.00 uur. Neem dan contact op met het Klant Contact Centrum van de gemeente Rijswijk via:
Terug
vrijdag 3 april 2020 08:27:32 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob