Laatste Nieuws

Ontdek je Talent vanuit huis groot succes!!

 

Techniek nieuw leven geven, schrijf een leuke brief aan je opa of oma of een hooghoud challenge. Stuk voor stuk leuke en uitdagende opdrachten voor de kinderen in Rijswijk. Team Brede Impuls – Rijswijk deelt iedere werkdag om 10:00 en 14:00 uur één nieuwe opdracht. Alle thema’s komen aan bod: cultuur, sport, natuur, taal en techniek. En het is een daverend succes! Met meer dan 250 volgers in minder dan één week gaat Team Brede Impuls – Rijswijk ook opdrachten delen op Instagram. 

Op dinsdag 17 maart is om 12:30 uur de eerste opdracht verschenen op Facebook. Voorzichtig halen kinderen hun oude toetsenbord of muis uit de kast om deze uit elkaar te halen. Eén week verder en 250 nieuwe volgers erbij, kunnen kinderen nu elke dag de nieuwste opdrachten uitvoeren. 

Ontdek je Talent vanuit huis groot succes!!

Opdrachten zoals kweek je eigen moestuin, WC rol challenge, bouw je eigen fort en ruim je kamer op. Noem het maar op, alles is mogelijk vanuit huis! Zolang de scholen dicht zijn, komen nog veel meer toffe opdrachten online. Volg daarom ook Team Brede Impuls – Rijswijk op Instagram. Je kan ze vinden als @tbirijswijk. 

Positieve reacties
Iedere dag staan vele kinderen weer te trappelen achter de computer/telefoon om de nieuwste opdracht uit te voeren. Uit verschillende hoeken zoals e-mail, Whatsapp, krant of op de Facebookpagina Team Brede Impuls – Rijswijk reageren kinderen en ouders erg enthousiast op de toffe opdrachten. “De kinderen delen zelfs hun eigen ontworpen fort of eigen moestuin met ons”, zegt programmacoördinator Bibi Rebel. “Veel kinderen hebben de mooiste creaties gemaakt. Het is harstikke leuk om deze te delen met elkaar. Ook om elkaar te blijven inspireren. Wij zijn erg benieuwd wat iedereen er van maakt. Deel je mooiste creaties met ons via Facebook of Instagram.” 

Dagelijkse update

Iedere dag om 15:00 uur gaat ‘Programmacoördinator Mike’ live op zijn Facebookpagina om de thuisopdrachten te bespreken. Het kind staat hier centraal. Hier kan je niet alleen foto’s en video’s delen van je mooiste creaties maar ook ideeën delen met andere kinderen. Wie weet wordt jouw opdracht uitgekozen. Daarnaast bespreekt hij ook de stand van zaken omtrent het Coronavirus met de volgers. Heel leerzaam! 

Team Brede Impuls is onderdeel van Haaglanden Beweegt en Sportief Besteed Groep, de stichting die door de kracht van beweging mensen, diensten en organisaties verbind met elkaar. Wij realiseren dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet.
Terug
woensdag 25 maart 2020 11:39:35 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob