Laatste Nieuws

Aangepaste openingstijden en dienstverlening gemeente Rijswijk

 

Uit zorg voor onze inwoners, ondernemers en medewerkers hebben wij besloten om onze openingstijden en dienstverlening te beperken. We sluiten de balies in de publiekshal en werken in de periode van 17 maart tot 6 april 2020 voor spoedgevallen op afspraak.

Via het algemene telefoonnummer 14 070 kunt u een afspraak maken op elke werkdag tussen 9.00 – 12.00 uur. Spoedgevallen zijn het aanvragen van paspoorten, ID-kaarten en rijbewijzen (die aflopen voor 7 april 2020) en het doen van geboorte- en overlijdensaangiften.

De afspraken die al zijn ingepland worden beoordeeld op het spoedeisende karakter. U wordt gebeld of uw afspraak doorgaat.

Aangepaste openingstijden en dienstverlening gemeente Rijswijk

Veel van onze dienstverlening kunt u online regelen. Heeft u vragen? Op de corona pagina (https://www.rijswijk.nl/coronavirus/faq) vindt u een overzicht met veelgestelde vragen en het laatste nieuws over het coronavirus. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden op onze website? Dan kunt u ons dagelijks bellen tussen 8.30 en 17.00 uur. Vanwege de aangescherpte maatregelen werken wij met een minimale bezetting. Hierdoor is de wachttijd aan de telefoon langer dan gebruikelijk. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bruiloften kunnen alleen in aanwezigheid van het bruidspaar en de getuigen plaatsvinden.

Ook voor vragen over inkomen, zoals het aanvragen van een uitkering, werk, jeugd, zorg en welzijn, kunt ons dagelijks bellen via het algemene nummer 14 070. Wij helpen u dan graag verder.
Terug
vrijdag 20 maart 2020 09:55:32 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob