Laatste Nieuws

Succesvolle start verkoop De Buitenparel, RijswijkBuiten

 

Zeer succesvol! Zo mogen we de start verkoop van De Buitenparel in Parkrijk wel noemen! Meer dan 200 belangstellenden bezochten zaterdag 7 maart jl. de start verkoop in het Informatiecentrum RijswijkBuiten, om zich uitgebreid over het project te laten informeren. Zowel de locatie als de type woningen zijn zeer enthousiast ontvangen. 
 
Xavier Delnoij, directeur projectontwikkeling van Wonen à la Carte, is tevreden over de belangstelling. “We hebben veel mensen gesproken die zich al serieus verdiept hadden in het project en bewust kiezen voor het unieke proces van mede-opdrachtgeverschap, daar zijn we erg blij mee. Wat verder opviel was de grote interesse in de appartementen. Het is mooi om te zien dat deze appartementen aansluiten bij de behoefte naar betaalbaar wonen. De architectuur sprak ook heel erg aan, er zijn veel mooie details verwerkt wat een mooie, kwalitatieve uitstraling aan de woning geeft.” 
Succesvolle start verkoop De Buitenparel, RijswijkBuiten
De toekomstige bewoners van de 18 herenhuizen en 12 appartementen gaan echter straks ook nog zélf aan tafel met de architect om hun woonwensen verder te laten vertalen naar hun droomwoning. Zo wordt De Buitenparel ook weer een uniek project in mede-opdrachtgeverschap. 
 
Verkoopbrochure, prijslijst en inschrijfformulieren Tijdens de start verkoop ontvingen de bezoeker de verkoopbrochure, prijslijst en de inschrijfformulieren voor de woningen. Inmiddels zijn deze ook online beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen zich tot maandag 16 maart tot 16.00 uur inschrijven voor de woning van hun voorkeur. 
 
Wonen à la Carte Wonen à la Carte realiseert unieke projecten in mede-opdrachtgeverschap waarbij toekomstige bewoners en omwonenden in een vroeg stadium betrokken zijn bij de ontwikkeling en realisatie van de woningen en woonomgeving. Deze vorm van co-creatie waarbij kopers daadwerkelijk aan tafel met de architect hun ideale woning ontwerpen binnen de randvoorwaarden van de locatie, leidt tot een verhoogde sociale cohesie in de buurt waardoor de bewoners prettiger wonen en een groter woongeluk ervaren. 
 
 Terug
donderdag 12 maart 2020 07:45:01 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob