Laatste Nieuws

Ruim 50 Rijswijkse kinderen gaan los op techniek- en sportlessen

 

RIJSWIJK- Stopdans, stapsgewijs een tekening maken of verschillende balsporten. Afgelopen 6 weken heeft het activiteitenprogramma Impulsprojecten iedere week de leukste lessen gegeven aan basisschoolkinderen. Voor de kinderen van de Steenvoorde School, Up Kinderopvang en AZC-school Bazaar werden in samenwerking met partners en Team Brede Impuls (-drie verschillende) activiteiten aangeboden: Techniek, Technisch tekenen en Dans- en Sportlessen. Tientallen kinderen hebben hun talenten ontdekt in de leerzame en uitdagende lessen.
 
Ruim 50 Rijswijkse kinderen gaan los op techniek- en sportlessen
De Techniek, Technisch Tekenen, Dans- en Sport activiteiten zijn lessen in een activiteitenprogramma voor kinderen tussen de 4-14 jaar. In stappen een gave animatie leren tekenen, met kleine tools de perfecte tekening maken of je favoriete karakter maken vanuit speksteen. Het aanbod is divers. In de sportlessen is elke week een andere sport behandeld. De laatste les hebben ze afgesloten met een uitdagend en spannend potje airhockey.
Activiteitenprogramma
Begin maart 2020 is er weer een buiten activiteitenprogramma waar de kinderen sportles krijgen op de speelplek aan de Doctor Poelslaan/Dominee Heldringlaan. Tijdens deze lessen staan voetbal en basketbal centraal. Na afloop van de activiteiten kunnen ze bij Celeritas en Lokomotief een proefles volgen. Daarnaast worden er ook beeldende kunst en Mindfulness lessen aangeboden. 
Helpen?
Lijkt het jou leuk om te helpen? Het activiteitenprogramma zoekt altijd ouders of wijkbewoners die willen ondersteunen bij de lessen. Schroom niet en neem contact op met Monika de Vreede via 06-19410310/m.devreede@haaglandenbeweegt.nl
Team Brede Impuls is onderdeel van Sportief Besteed Groep, de stichting die door de kracht van beweging mensen, diensten en organisaties verbind met elkaar. Wij realiseren dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet. 
 Terug
donderdag 12 maart 2020 07:32:40 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob