Laatste Nieuws

Subsidie Koningsdagactiviteiten 2020

 

Koningsdag vieren we dit jaar op maandag 27 april 2020. De gemeente Rijswijk geeft ook in 2020 subsidie aan inwoners, die in hun eigen buurt koningsdagactiviteiten willen organiseren. De maximale bijdrage hiervoor is 1650,- euro.

Vraag nu uw subsidie aan via het digitale aanvraagformulier voor ‘Wijkfeesten’. Zorg dat u het formulier compleet invult en geef in het formulier aan dat u een aanvraag doet voor Koningsdag.
U kunt tot en met 15 maart 2020 bij ons een subsidieaanvraag voor Koningsdag indienen. Aanvragen die na deze datum binnenkomen nemen we niet meer in behandeling.

Subsidie Koningsdagactiviteiten 2020

Overige informatie

Uw aanvraag wordt tussen 16 maart en 20 maart 2020 beoordeeld. U krijgt diezelfde week nog bericht of de subsidie is toegekend.

Let op: Voor het organiseren van een activiteit of evenement kan het zijn dat u toestemming of een vergunning nodig heeft van de gemeente. Zorg dat u de aanvraag hiervoor op tijd bij de gemeente indient

Contact

Heeft u vragen over de subsidieaanvraag dan kunt u contact opnemen met Astrid Lunenburg. Zij is dagelijks tot 13.00 uur bereikbaar via het telefoonnummer 14070 of mail naar alunenburg@rijswijk.nl(link stuurt een e-mail).

Vragen over een mogelijke aanvraag ‘evenementenvergunning’ kunt u stellen bij het Horecaloket, dit kan via het telefoonnummer 14070 of per mail via horecaloket@rijswijk.nl(link stuurt een e-mail).
Terug
woensdag 4 maart 2020 09:38:02 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob