Laatste Nieuws

Ondernemers op de troon!

 

Bent u ondernemer in Rijswijk? Dan gaan wij de komende tijd heel graag met u in gesprek over uw behoeften en wensen zodat u nog beter kunt ondernemen. Wij willen u het klant is koning gevoel geven en horen graag hoe wij onze dienstverlening nog beter kunnen maken.
Ondernemers op de troon!

Ondernemersontbij 19 maart

Het eerste ondernemersontbijt heeft plaatsgevonden op 13 februari en wij kunnen als gemeente stellen dat dit voor ons zeker een succes is geweest. Er zijn veel wensen opgehaald, tips om over na te denken en er is ook tijd geweest om het te hebben over wat beter kan of moet. Om enkele voorbeelden te noemen: ondernemers hebben ons opgeroepen om vooral met hen in gesprek te blijven, hen écht te kennen en herkennen en afspraken na te komen. Verder is er ook gesproken over zaken zoals de bereikbaarheid, veiligheid en aandacht hebben voor verschillende doelgroepen.

Wat wenst u?

Wij horen heel graag ook wat u wenst. Waar kan de gemeente u bij helpen? Waar ligt u ’s nachts wakker van? Bent u er ook bij op 19 maart? Of hebt u liever één op één met ons een gesprek? Ga dan naar www.rijswijk.nl/ondernemersopdetroon om u aan te melden. Ook kunt u online de vragenlijst invullen(externe link).

Hopelijk spreken wij u snel!
Terug
vrijdag 28 februari 2020 07:38:52 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob