Laatste Nieuws

Moet ik mijn parkeervergunning verlengen?

 

De meeste parkeervergunningen verlopen automatisch op 31 december 2019. Verleng uw vergunning op tijd. Dit geldt niet voor alle parkeervergunningen.

 

Voor de volgende vergunningen zijn de regels anders.

Parkeervergunning bezoekers

Als u in betaald parkeergebied woont, dan kunt u gebruikmaken van de bezoekersvergunning.  U vraagt deze eenmalig aan. De vergunning hoeft niet verlengd te worden, omdat deze onbeperkt geldig is. De vergunning kan elke keer met 50 uur opgewaardeerd worden met een maximum van 400 uur per jaar. Hebt u aan het einde van het jaar nog uren over, dan worden deze automatisch meegenomen naar het volgende jaar.

Moet ik mijn parkeervergunning verlengen?

Parkeervergunning gehandicapten bestuurdersbestuurders/ passagiers of passagiers

De einddatum van uw parkeervergunning loopt gelijk aan de einddatum van uw gehandicaptenparkeerkaart. Controleer tot wanneer uw parkeervergunning en of deze datum overeenkomt met uw gehandicaptenparkeerkaart. Neem contact op met ons Klant Contact Center op telefoonnummer 14070 (optie 4) als deze niet met elkaar overeenkomen.

Parkeervergunning bewoners verhuizing

Hebt u een parkeervergunning bewoners verhuizing, dan is deze vergunning 6 maanden geldig. De einddatum van uw parkeervergunning bekijkt u via het digitale parkeerloket of vindt u in de brief over de toewijzing van uw parkeervergunning. Deze vergunning is niet verlengbaar. Na de verloopdatum, vraagt u een parkeervergunning bewoners aan.

Meer informatie over parkeervergunningen vindt u hier.
Terug
vrijdag 22 november 2019 08:11:13 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob