Laatste Nieuws

Smart City Challenge

 

Woon jij in of rond Rijswijk? Ben jij tussen de 15 en 21 jaar en heb jij een concreet idee om slimme technologie in te zetten om in Rijswijk ‘Smart en Sustainable’ te leven? Dan zijn we op zoek naar jou!

Op 4 december 2019 wordt er in ‘de Loods’ in Rijswijk een stadscongres gehouden. De gemeente Rijswijk is de afgelopen tijd begonnen met het toepassen van slimme technologieën om het leven in de stad meer ‘Smart en Sustainable’ te maken. Technologie kan helpen, maar bij het toepassen moeten de inwoners van de stad wel centraal staan.

Op het congres staan meerdere sprekers en voorbeelden op het programma en zijn wij ook op zoek naar jou!

Smart City Challenge

Woon jij in of rondom Rijswijk? Ben jij tussen de 15- 21 jaar oud en heb jij een concreet uitgewerkt idee op deze challenge (een maquette, een presentatie, een pitch, een filmpje etc.)? Meld je dan voor 14 november a.s. aan en stuur ons je idee naar smartcity@rijswijk.nl(link stuurt een e-mail)

Wij nemen uiterlijk 25 november contact met je op en de drie inzendingen die het meest innovatief zijn zullen op de 4e de ‘Slimme Stad Rijswijk-prijs’ uit handen van de Burgemeester ontvangen.

Je kunt je nu sowieso al aanmelden voor de  4e december! Dit kan ook via smartcity@rijswijk.nl(link stuurt een e-mail).
Terug
vrijdag 8 november 2019 09:00:14 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob