Laatste Nieuws

Kent u iemand die een onderscheiding verdient?

 

Wij zijn op zoek naar mensen die iemand willen voordragen voor een Koninklijke Onderscheiding of een Jeugdlintje. Mannen, vrouwen en kinderen die oog hebben voor hun omgeving en zich onbaatzuchtig inzetten voor anderen.


Het aanvragen van een Koninklijke Onderscheiding kost weliswaar tijd, maar voor de persoon in kwestie is het ontvangen van deze onderscheiding een hele eer. Als u iemand weet en u wilt er tijd in steken om die persoon voor te dragen, kunt u contact opnemen met één van ons. Wij kunnen uw vragen beantwoorden en met u meedenken tijdens een vrijblijvend gesprek.

Kent u iemand die een onderscheiding verdient?

Er zijn ongetwijfeld nog veel mensen in Rijswijk die een lintje verdienen, maar de onderscheiding kan pas worden uitgereikt als iemand anders hen voordraagt. We hebben u dus nodig!

Voor meer informatie en de voorwaarden voor een Koninklijke Onderscheiding kunt u ook op de website www.lintjes.nl(externe link)  kijken; voor het Jeugdlintje kunt u de website van de gemeente raadplegen: www.rijswijk.nl onder het kopje “Gemeentelijke Onderscheidingen”.

Wij zien uit naar uw reactie.
Terug
vrijdag 8 november 2019 08:53:55 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob