Laatste Nieuws

Stem nu op uw favoriete vrijwilliger(s)

 

Op zaterdag 7 december, de Nationale Vrijwilligersdag, worden de Vrijwilligersprijzen 2019 uitgereikt. Verdeeld over 3 categorieën, maken genomineerde vrijwilligers kans op één van de prijzen. Stemmen, online of met het stemformulier in de stembus, kan tot en met 10 november.

In Rijswijk zijn vele vrijwilligers actief. Vrijwilligers die ouderen helpen, jongeren begeleiden of op andere wijze klaar staan voor hun omgeving. Zij zijn niet meer weg te denken uit het leven van velen. Daarom organiseert de gemeente Rijswijk ieder jaar de uitreiking van de Vrijwilligersprijzen.

 

Stem nu op uw favoriete vrijwilliger(s)

Wethouder Welzijn Johanna Besteman:
'Vrijwilligers zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze samenleving. We hebben hen keihard nodig. Een blijk van waardering voor al hun goede werk is tijdens deze dag zeker op zijn plaats'.

Stemmen tot 10 november

U kunt tot 10 november stemmen door per categorie uw stem uit te brengen op de genomineerde kandidaten die volgens u de vrijwilligersprijzen verdienen. Bekijkt u eerst even de filmpjes waarin de genomineerden zichzelf voorstellen en vertellen wat ze doen. U kunt in totaal 3 voorkeuren aanvinken; in iedere categorie één. Dit kan via deze pagina of u kunt het stemformulier (beschikbaar op locatie) ingevuld in de stembus deponeren op 4 plaatsen in Rijswijk: de hal van het stadhuis, de bibliotheek, wijkcentrum Het Oude Raadhuis en wijkcentrum Stervoorde.

Prijsuitreiking op 7 december

De bekendmaking van de winnaars en de prijsuitreiking zijn traditiegetrouw op het Vrijwilligersfeest, dit jaar op 7 december georganiseerd in de Sir Winston Club. Wethouder Johanna Besteman nodigt alle vrijwilligers in Rijswijk, ongeacht welk vrijwilligerswerk zij doen, uit op de feestelijke avond die ter ere van hen wordt gehouden.
Terug
vrijdag 1 november 2019 09:40:53 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob