Laatste Nieuws

Open dag Natuurtuin Wilhelminapark (aangepast)

 

Op zondag 7 juli vindt van 12 tot 17 uur weer de Zomer open dag van de Natuurtuin in het Wilhelminapark plaats. Let op: vanwege aanwezigheid van de eikenprocessierups is het programma aangepast.
 

Het advies is om tijdens de open dag lange kleding te dragen om contact met eventuele rondwaaiende brandhaartjes te voorkomen. 

Vanaf 12 uur kunt u in de Blokhut niet alleen informatie over de Natuurtuin vinden, maar ook een kop koffie of thee met appeltaart halen. Vanaf 13 uur zijn er voor jong en oud verschillende activiteiten. Zo kan de bijenstal worden bezocht en kunnen kinderen dieren- en bloemenkwartet spelen. 

Open dag Natuurtuin Wilhelminapark (aangepast)

Programma:

Tijdens de open dag zijn er niet alleen verhalen, rondleidingen en muzikale versnaperingen. Er kunnen ook natuurlijke en zelfgemaakte producten worden gekocht, zoals kaarsen van bijenwas, zuivere honing, kaarten en tassen. De opbrengst komt ten goede van het imkerproject Gia Lai en de stichtingen Open Hart en Child Surgery Vietnam.

U kunt de Natuurtuin vinden op Hazepad 5, 2287 DE Rijswijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via natuurtuin1@gmail.com
Terug
donderdag 4 juli 2019 18:38:56 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob