Laatste Nieuws

Open dag RijswijkBuiten

 

Op zaterdag 6 juli a.s. van 11.00 tot 14.00 uur vindt er wederom een open dag plaats over RijswijkBuiten op het parkeerterrein voor het Programmabureau RijswijkBuiten aan de Van Rijnweg 1d.
 

Op de open dag vindt de start verkoop plaats van 25 eengezinswoningen in Buitenplaats Syon fase 1, en gaan 16 appartementen uit fase 2 in pre-sale. Ook worden er 59 vrije sector huurappartementen in Buitenpoort Sion in verhuur gebracht en is er informatie beschikbaar over 34 vrije sector huurwoningen in de Tuinen van Sion fase 13 die later dit jaar in verhuur gaan.

Open dag RijswijkBuiten

Parkrijk

Op dit moment worden de woningbouwplannen voor Parkrijk ontwikkeld. Tijdens de open dag geven we ook alvast een doorkijkje naar de plannen.

Parkeren

We verwachten tijdens de open dag extra drukte. Om eventuele overlast zoveel als mogelijk te beperken is er het parkeerterrein bij aan de rand van de wijk aangewezen (parkeerterrein bij de sportvelden in Hoekpolder). Vanaf deze locatie kan gebruik worden gemaakt van een shuttlebus. Op de aanrijroutes wordt verwezen naar de parkeerplaats. Ook worden er verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden.

Vragen?

Voor vragen kunt u terecht bij het informatiecentrum RijswijkBuiten. Het informatiecentrum is op dinsdag- en donderdagmiddag geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur, onze woonconsulenten staan u graag te woord. Uiteraard kunt u het informatiecentrum ook telefonisch bereiken via telefoonnummer (070) 326 19 75 of per e-mail via rijswijkbuiten@rijswijk.nl
Terug
donderdag 4 juli 2019 18:35:35 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob