Laatste Nieuws

Inloopbijeenkomst sportcomplex Burgemeester Elsenlaan

 

Hoe komt het nieuwe sportcomplex er uit te zien? Dit en meer komt u te weten tijdens de informatieve inloopbijeenkomst op dinsdagavond 25 juni, van 19.00 tot 21.00 uur.

De gemeente en de projectontwikkelaar zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden over het nieuwe sportcomplex dat gerealiseerd gaat worden op de hoek van de Burgemeester Elsenlaan / Sir Winston Churchilllaan. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Ook is het ontwerp van het toekomstige gebouw te zien.

Het nieuwe sportcomplex wordt in 2021 geopend en vervangt de Marimbahal, de Van Zweedenzaal en de voormalige gymzaal aan de P. van Vlietlaan.  Het complex biedt ruimte aan de gebruikers van deze hallen. Het wordt een duurzaam, multifunctioneel  en toekomst bestendig complex, waar Rijswijkers elkaar kunnen ontmoeten en sport en bewegen kunnen beleven op een positieve manier. 

Inloopbijeenkomst sportcomplex Burgemeester Elsenlaan

Het nieuwe complex zal bestaan uit twee sporthallen, een krachttrainingsruimte en een budo ruimte. Ook komen er twee horeca voorzieningen.  Onder een deel van het sportcomplex komt een parkeergarage. Hierdoor ontstaat ruimte voor buitensporten  als beachsport, skaten en bootcamp activiteiten.

De bijeenkomst vindt plaats in het Infocenter Plaspoelpolder, Handelskade 49, Rijswijk.

De inloop is tussen 19.00 en 21.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente  via telefoonnummer 14070.
Terug
zaterdag 22 juni 2019 08:59:54 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob