Laatste Nieuws

Reisadvies Red Bull Knock Out

 

Het strand van Scheveningen is op zaterdag 10 november 2018 voor de 6e keer het decor van de zwaarste en grootste motorcross strandrace ter wereld: de Red Bull Knock Out. Houd rekening met drukte op de weg.

Op het deel vanaf het Noordelijk Havenhoofd tot voorbij de Pier gaan 1000 deelnemers de strijd met elkaar aan én met de natuurlijke elementen van het Scheveningse strand. Komt u ook? Het wordt gezellig druk, dus wees op tijd en houd rekening met drukte bij het verlaten van het evenement. Tijdens de Red Bull Knock Out blijven bedrijven bereikbaar, ook in het havengebied.

Reisadvies Red Bull Knock Out

Reisadvies

Het reisadvies is om met het openbaar vervoer of (brom)fiets naar het evenement te komen. Gaat u toch met de auto? Houd er dan rekening mee dat de parkeergarages in Scheveningen snel vollopen. Volg onderweg de aanwijzingen van verkeersregelaars en de digitale informatieborden langs en boven de weg.

De grootste drukte wordt rond 12.00 uur verwacht. Scheveningen is vanaf dan moeilijk bereikbaar. Vertrek daarom ruim op tijd. Om de ergste drukte aan het eind van de race te omzeilen, kunt u uw verblijf in Scheveningen verlengen met bijvoorbeeld een bezoek aan een van de vele restaurants aan de boulevard en in de haven.

P+R locaties

U kunt ook handig gebruik maken van de aangewezen P+R locaties in de stad en het laatste gedeelte met het openbaar vervoer rijden. De P+R locaties vindt u voornamelijk rond het centrum. Hou er rekening mee dat parkeergarages in het centrum ook snel vollopen. Kijk op de pagina Park en Ride Den Haag voor meer informatie.

Afsluitingen

Zolang het vanuit het oogpunt van drukte en veiligheid niet nodig is, worden er geen straten afgesloten. In verband met de op- en afbouw van het raceterrein is hier een aantal uitzonderingen op:

Op zondag 11 november wordt de Strandweg tot en met de rotonde Vissershavenweg om 14.00 uur weer vrijgegeven. Op 17 november zijn alle afsluitingen en parkeerverboden opgeheven.

Lokaal geldt een aantal maatregelen. Extra verkeersmaatregelen worden genomen bij grote drukte of wanneer parkeergarages vol zijn.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het programma en de deelnemers op www.redbull.com.
Terug
vrijdag 9 november 2018 09:41:31 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob