Laatste Nieuws

Generaal Spoorlaan zaterdag weer open

 

Zaterdag 27 oktober 2018 wordt de hoofdrijbaan aan de kant van de Rijswijkse Schouwburg weer geopend. Al het verkeer kan vanaf dat moment weer in beide richtingen over de Generaal Spoorlaan rijden.


Het werk is dan nog niet helemaal klaar. De afwerking volgt nog, net als de inrichting rondom de Rijswijkse Schouwburg. Dit duurt nog een paar weken.

Op vrijdagmiddag 26 oktober worden de omleidingen van bus 23 stopgezet. Ook de HTM rijdt zijn vertrouwde route over de Generaal Spoorlaan weer. De haltes zijn geplaatst ter hoogte van de Dick de Hoogstraat en vlakbij de Schouwburg.

Generaal Spoorlaan zaterdag weer open

Groen

Ook de aanplant van groen krijgt nog vorm. De 46 nieuwe bomen planten we in december op plaatsen waar ze goed kunnen groeien. De onderbegroeiïng volgt in het voorjaar; dat is voor de beplanting de beste tijd. De nieuwe inrichting van de weg levert in totaal 2.500 m2 extra groen op.

Groene uitwijkstrook hulpdiensten

In overleg met de hulpdiensten is een uitwijkstrook gemaakt naast de hoofdrijbanen. Op deze uitwijkstrook groeit tussen het beton nog wat extra groen, waardoor de laan een extragroene uitstraling krijgt.




Terug
vrijdag 26 oktober 2018 09:37:33 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob