Laatste Nieuws

Afsluiting Laan van Hoornwijck

 

Vanaf maandag 10 september tot en met vrijdag 2 november wordt er aan de Laan van Hoornwijck gewerkt. De werkzaamheden vinden plaats tussen de Laan van Kans en de Laan van Delfvliet. In deze periode is onder andere de Laan van Hoornwijck richting Rijswijk een aantal weken afgesloten. De werkzaamheden maken onderdeel uit van de werkzaamheden aan de Rotterdamsebaan.

De gemeente Den Haag legt de komende jaren de Rotterdamsebaan(externe link) aan, een nieuwe verbindingsweg tussen het knooppunt Ypenburg (A4/A13) en de Centrumring van Den Haag. Onderdeel van het project is een reconstructie van de Laan van Hoornwijck. De werkzaamheden hiervoor zijn in volle gang en gaan vanaf september een nieuwe fase in.

Afsluiting Laan van Hoornwijck

De Rotterdamsebaan loopt vanuit de Vlietzone onder de Laan van Hoornwijck, de verbindingsboog A4/A13, afrit 9 en de A4 door en sluit vervolgens aan op knooppunt Ypenburg. Hiervoor moet de aannemer, de Combinatie Rotterdamsebaan, 8 bouwkuipen maken die uiteindelijk op elkaar worden aangesloten. In de 'bak' die zo ontstaat en onder de bestaande wegen doorloopt, wordt de nieuwe weg aangelegd. Voordat het zover is, ondergaat de Laan van Hoornwijck in 2018 nog de nodige veranderingen.

Dit betekent het voor u

Vanaf maandag 10 september tot en met vrijdag 2 november 2018 wordt er aan de Laan van Hoornwijck gewerkt tussen de Laan van Kans en de Laan van Delfvliet. In deze periode is onder andere de Laan van Hoornwijck richting Rijswijk een aantal weken afgesloten.

Bekijk de factsheet voor een overzicht van werkzaamheden die worden uitgevoerd. En voor de verschillende verkeersfaseringen en omleidingen.
Terug
vrijdag 14 september 2018 10:49:09 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob