Jimmy Kip BV

Jimmy Kip B.V. uw ambachtelijke kip en kipproducten groothandel

  Jimmy Kip B.V. uw ambachtelijke kip en kipproducten groothandel
 
   
 

Al enige tijd kunt u op het Forepark ( vlakbij het ADO Stadion ) tussen Leidscheveen en Ypenburg  Jimmy Kip B.V. vinden.  Jimmy kip B.V  is een groothandel in kip en kipproducten en is gespecialiseerd in Halal vlees.Jimmy Kip B.V. levert al geruime tijd kip en kipproducten aan 335 bedrijven en winkeliers en heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vak.
Jimmy Kip wil zich nu ook meer gaan richten op de particuliere markt omdat iedereen in deze tijd van crisis op de kleintjes moet letten kunt u hier ook terecht als particulier voor een groothandels prijs.

Wat Jimmy Kip B.V. zo bijzonder maakt is dat het vlees nog echt ambachtelijkword verwerkt. Ze beschikken zij over een eigen vleesverwerking ruimte. 

De eigenaar Jimmy  waar de groothandel dus ook zijn naam aan ontleent, wil echt uitblinken in de kwaliteit van het vlees en doet dit door goede, mooie en kip van hoge kwaliteit te leveren voor een zeer aantrekkelijke prijs. Zij hebben dan ook een EG ( Europese goedkeuring ) ontvangen van de keuringsdienst van waren. U kunt de acties en aanbiedingen van Jimmy kip terug vinden op hun site die u via de banner aan de linker of rechterkant van De Rijswijksche Courant kunt aanklikken.

Dagelijks wordt al het vlees vers aangeleverd en direct verwerkt in hun eigen verwerkingsruimte.

Dezelfde dag nog of de dag erna kan het vlees al aangeboden worden aan de klant, dus verser kan het niet. Jimmy kan de kwaliteit van zijn producten ook echt waarborgen als hij zegt “A kwaltiet” krijgt u ook “A kwaliteit”. Dit is iets wat hij heel erg belangrijk vindt. 
Ook kunt u in het winkelgedeelte dat grenst aan de groothandel allerlei soorten levensmiddelen vinden en kunt u uw eigen stukje vlees uitzoeken. Wie bekend is met Halal vlees weet uit ervaring dat dit vaak erg mals vlees is. En bent u er nog niet bekend mee zou ik zeker willen adviseren dit eens een keer te gaan uitproberen u zult hier geen spijt van krijgen. Verder kunt u bestellingen plaatsen voor feesten en- of partijen of voor  feestdagen. Dus wilt u een goed stukje kip , of overheerlijke borrelhapjes tijden uw receptie op uw huwelijk of ander feest voor een super aantrekkelijke prijs? Dan bent u bij Jimmy kip B.V. zeker aan het juiste adres.

Ik heb als uw redacteur een kijkje achter de schermen mogen nemen binnen dit mooie bedrijf en ik kan u zeggen ik was zeer onder de indruk van hun kwaliteit en werkwijze. Ik raad u dan ook ten sterkste aan zelf ook eens een kijkje te gaan nemen bij Jimmy kip B.V. en oordeel dan zelf.

Wilt u kijkje nemen op de website van Jimmy kip B.V.? Dat kan, via de homepagina van onze couranten kunt via een banner die u kunt vinden aan de linker en rechterkanten op de site.
Door op het logo van Jimmy kip B.V. te klikken wordt u doorgestuurd naar hun website, daar vind u ook het adres en openingstijden van Jimmy kip B.V..